Nieuwscategorie├źn
RSS feed
Nieuws
Apr
29
UPDATE: Onderhoud door KPN op Core-netwerk 12/05, 2/6 en 9/6
Geplaatst door Dirk Pol aan 29 April 2022 09:48 AM

Geachte Klant,

KPN Heeft aangekondigd op haar core-netwerk updates uit te voeren.

Hierdoor is er verstoring van haar gehele dienstverlening aangekondigd voor de nachten van 12/05, 2/6  en 9/6.

aanvang 00:01 einde 7:00.

Tijdens deze periode zal KPN software van Core nodes in haar netwerk upgraden.

Tijdens dit upgradeproces zijn KPN verbindingen die wij leveren vanuit Amsterdam niet beschikbaar.

KPN verwacht per Node 2.5u nodig te hebben.

Klanten waarmee wij expliciet redundantie hebben afgesproken zullen verbinding blijven behouden.

Met vriendelijke groet,

NOC I4Networks